Jij bent een handelaar

Jij bent een handelaar en wil meer doen dan enkel een bedrag doneren. Alvast bedankt daarvoor. Ben je een kleine onderneming dan kan je deelnemen aan het reward systeem. Een kleine onderneming voldoet aan:

Wanneer je jouw kleine onderneming wil aanmelden aan het reward systeem, dien je te voldoen aan:

En krijg je in return:

ehvz handelaar

Door als kleine onderneming minstens € 20 te storten meld je je aan bij het reward systeem als handelaar die een cadeaubon kan ontvangen.

ehvz ambassador

Door als kleine onderneming minstens € 100 te storten meld je je aan bij het reward systeem als handelaar die een cadeaubon kan ontvangen. Je krijgt als ehvz ambassador meer zichtbaarheid op de website.

Wil je ons initiatief steunen dan kan dat door een online donatie te doen. Je kan dit initiatief verder steunen door bijvoorbeeld ons initiatief te verspreiden, onze Facebookpagina te delen, …

Eens de bedrijven terug opstarten, na de corona crisis, gaan we bekijken hoeveel we opgehaald hebben en zullen de cadeaubonnen verdeeld worden onder de verschillende ziekenhuizen. Vanaf dan kan er iemand met zo een cadeaubon in uw zaak komen. Wij zullen duidelijk communiceren vanaf wanneer dit zal zijn, wat het bedrag is, ook hoe de bon eruit ziet, maar vooral ook hoe je het geld dan zal krijgen.

Waarom vragen we een bijdrage?

Ons initiatief heeft enkel kans op slagen als we ook jullie, de handelaars, meekrijgen. Om te vermijden dat binnen enkele maanden een zorgverlener zich met onze cadeaubon aanmeldt bij een handelaar die niet van ons initiatief afweet, hebben we sowieso nood aan een manier om een handelaar aan te melden.

Het leek ons een mooie manier om aan jullie, de handelaars, eveneens een donatie te vragen. Hiermee steun je meteen het initiatief zelf.

Voor de donatie zal de handelaar een factuur ontvangen.